Fork Team!

by - November 10, 2008

Fork team!!

we are the FORK.


hahaha.

semuanya bermula pada satu hari yang indah...
ahad,
8/11/08...

9.30am

aslam texted me.

aslam: zazi apsal kau call aku semalam??

zazi: (malas nk reply,jadi call balik lah)

*toot toot*

aslam: hello haaa apsal kau call aku smlm? (gaya macam nak makan orang -.-)

zazi: ada ke?

aslam: ada lah tapi tak cakap apa-apa pun...senyap je..

zazi: tertekan lah tu.. sorry...

aslam: zazi kau tak belajar ke?

zazi: nak belajar lah ni...

aslam: zazi jom belajar kat PN nak?

zazi: PN??

aslam: Perpustakaan Negara...

zazi:ohh okay2. boleh jugak

aslam: Kau dah mandi belum? pukul 11 nanti kita pergi okay?

zazi: awalnya... dah mandi, tapi belum cakap dgn mama aku lagi la..

aslam: bagitahu lah cepat.

zazi: okay, aku ajak nadz sekali yeee.

aslam:okay

zazi:bye

*beberapa jam kemudian*

 jam 1 ptg kami telah berada di PN.

kami makan di kafetaria.

masa tu nadz tengah bengang..
dia asyik cakap nak bunuh orang je! HAHA *scary much*

sambil makan tu tangan dia yang sedang memegang garfu (fork)
tu melayang-layang  dek kebengangang yg amat..

dari situlah munculnya FORK TEAM.

cool story,huh? -.-
lepas tu, kita orang pergi jalan2 kat Tasik Titiwangsa.




me and nadz in the library..=D

this was our first ice cream day..


those precious moments are superbly unforgettable! =D

wassalam.

You May Also Like

0 comments