hari ni...

by - January 15, 2009

hari ni agak mengejutkan.


pagi2 lagi,,
lepas jaji uruskan prhimpunan pagi,
cepat2 pergi jumpa nadz.
kemudian kami membuat keputusan untuk menyertai bowling club.

lepas tu,
jaji dpt satu kejutan yang sangat besaaar.
iaitu satu jawatan yg memerlukan sifat amanah dan tanggungjawab dlm kelab bowling ni.

sejenak selepas dikejutkn dengan jawatan tersebut,
kwn jaji iaitu IRAH a.k.a NADZ tiba-tiba diserang asthma yg menakutkan semua orang. :O
puncanya, semasa dlm meeting bowling,si Adnan tetiba pulak buat perangai gila kuasa (sumpah lawak)
menyebabkan Nadz ketawa tanpa kawalan lalu asthma pun menyerang. tu laa ketawa tak ingat dunia lagi! -.-

setibanya di kelas,,

NADZ : Ji pinjam inhaler kau..(tercungap2)
JAJI : Aku tak bawa lah. kau punya mana??
NADZ : aku lupa lah nak bawa.. (masih tercungap2)

jaji pun jadi risau jadi jaji bawa  nadz berjumpa pn. sabrinawati, pn. sakinah
dan akhir sekali ustazah Salehah selaku guru yg bertugas pada minggu ini. (cehh gaya MC perhimpunan haha)
penat  lari atas bawah, terjah bilik disiplin, pecah masuk kelas org, semata-mata nak cari semua cikgu tu.haha.

kemudian setelah keadaan hampir terkawal,,
jaji pun teman nadz tunggu mama dia kt ofis..
lepas mama nadz dtg, nadz pun selamat dikembalikn ke rumahnya...
alhamdulillah.

kemudian semua berjalan seperti biasa...
belajar addmath, G.P.
agak sunyi lah tnpa Nadz selaku addmath freak di sisi. Farah pun takde mood  juga nak belajar.
haha.nadz mesti nak bangga kan lepas baca ni??*wink




You May Also Like

0 comments