biology class with mr. shukri

by - February 20, 2009

last tuesday....

doc akmar wasn't around in class...

so,, encik shukri came for relief.

macam2 terjadi semasa di makmal biologi..

jengjenggg


FARAH: *merepek with nadz,then ketawa gila2,sebijik mcm orang gila*

JAJI: *dipulaukn oleh nadz n farah* tak apa....aku kena sabar je dgn pesakit2 aku ni..ni la cabaran tugas sbg physchotherapist..kena berhadapan dengan pesakit sebegini rupa..

FARAH n NADZ: *pandang slack*

FARAH: yes jaji, i'm your first n last patient right??*laugh again*

NADZ: *high five with farah,sambil ketawa*

JAJI: wahhh, sampai hati korang...*drama queen*

tiba2 cikgu shukri keluar dari preparation room yg brhampiran dgn meja kami..

JAJI: cikgu..diorang memperKOTAK-katikkan saya...*drama queen lagi*

CIKGU SHUKRI: owh, then awak BULAT-BULATkan lah diorang tu balik.*muka takde perasaan*

JAJI,FARAH,NADZ: * saling berpandangan,blur*

tiba2...dlm 2 saat kemudian...

"hahahahahahaahha...hahaha...haha"

bergemalah ketawa kami apabila mula mengerti akan kata2 cikgu shuk td tu..

ok, faham tak??

KOTAK is the opposite of BULAT lah in this case..hahahahha.

cikgu, sejujurnya kami tak sangka yg cikgu akan ckp mcm tu !!

dan ketawa kami pun berlarutan sehingga 2-3 jam kemudian...

tiba2..

NADZ: nininnininntamaa..nininiinntamaa.....niiin,niiin, nintama! *the theme song of ninja boy*

JAJI: *terus sambung,,* hemmo hemmo hemmo....

wahh,retarded mind of us!

FARAH: lagu apa tu??

NADZ: ninja boy la. takkan kau tak pernah tengok kot??

FARAH: haaa...aku tak pernah tengok pun...

JAJI n NADZ: hahahahaha... farah tak pernah tengok ninja boy!! hahahaa...*spread it to the whole class*

NADZ: alaa,, ninja boy yg ada rantaro,,kirimaru dan shinbe tu la....

FARAH: *blurr*

JAJI:*humming the ninja boy theme song* hemmo hemmo...

n then,accidentally on purpose,suddenly,, the whole class started talking bout ninja boy...n also sailormoon...n dragon balls..

and talked on how much we missed those childhood times...

=)







You May Also Like

0 comments