Recap: Iftar @ Penang Village

by - November 03, 2010

Well, since I was too busy, I've got no time to update this blog.
So, now since the finals is over, and I'm free, I'd like to post some recaps. Thank you. HEHEHE.

Lets start with iftar @ Penang Village, Berjaya Times Square.
Masa bulan puasa hari tu, L6A2 berbuka puasa bersama-sama! :D

This is me. Pink baju kurung!! Kat belakang tu Saiful Akmal.

Me, Cik Nab and Mr Monster aka Fhamie Izany. 
Fhamie ni budak baru kat kelas kita orang. Selamat berkenalan ~ bak kata Zamir. HAHA XD

Lets check out the foods! 

 berbuka puasa dengan nasi campur. YUMMY! tak tahu lah siapa punya pinggan ni. HAHA.

HA.. cuba teka ni apa? nampak macam nasi lemak, tapi kecil gila. Sebenarnya ni adalah pulut dan sambal. Try it :)

American Brownies! 

Ada kisah di sebalik kek ni sebenarnya.. begini ceritanya. Si Wan dan Fhamie tu tak habis-habis asyik cakap pasal 'surprise' diorang. Tak tahulah apa surprise diorang  tu, sampai Tasha si event manager tu pun dah naik risau. HAHA. rupa-rupanya lepas kita orang dah nak habis makan, muncullah kek yang sedap tu.YUMMY dessert!dan itulah surprise diorang rupanya! HAHAHA. Buat orang curious je!
Kek yang sedap ni hasil sumbangan Niyuswan, Zamir dan Fhamie. The 3 guys in our class. Thank you guys!


Lets check out the people!

Me and Atin! dah tak sabar nak makan kek tu HAHA

Hazirah Karim dan Leeza Safian :)

Fyz and Mell :)

 Amer and Aina. Aww :)

Megat Danial and Hazirah Karim :)
Fyi, Megat bukan warga L6A2 tapi dia Form 5. Prefect. :)

Allan Malik :)
Ni pun sama macam Megat, not our classmate but he's Form 5. Prefect juga :)

Aisyah Juhari, Saiful Akmal, Mell and their friends. :)

 Makan time!

American Brownies yg sangat sedap tu keras tahu tak.. susah nak potong.
Jadi, Atin selaku orang yg berpengalaman bekerja di Secret Recipe lah yg kena tolong potongkan. 
HEHE Go Atin!

Jemput makan!

Lepas dah habis makan, masa utk bergambar!

 Semua cover cun!
Candid

 Wajah-wajah orang yg kekenyangan selepas berbuka. Alhamdulillah :)

Lepas makan-makan tu semua, mestilah kena bayar kan?

and, presenting, the bill!
RM 616.00
tak percaya? please click to enlarge photo. :)

Okay, dah kenyang. Goodbye Penang Village.

ni lah kerja budak-budak L6A2. HAHA.

Bye-bye!

 Bye-bye Penang Village! and thanks for the memories, L6A2! :)

You May Also Like

0 comments