Birthday Giveaway!

by - August 10, 2016


Today is August 10th, and that means my birthday is coming soon! Bersempena dengan ulangtahun kelahiran saya, izinkanlah saya menghadiahkan sebarang dua barangan daripada koleksi perniagaan dalam talian saya, iaitu Izazi Kuala Lumpur (www.izazikl.com). Oh ya, website www.izazikl.com tu masih dalam penyelenggaraan, tapi urusniaga masih berjalan aktif menerusi Instagram @izazi.kl dan juga laman Carousell @izazi.kl.


Okay, berbalik kepada hadiah kita tadi. Saya akan pilih tiga orang pemenang bertuah yang bakal menerima barang-barang comel daripada IzaziKL. Haa walaupun comel, tak semestinya perempuan je boleh sertai. Lelaki pun boleh juga, nanti lepas dah dapat hadiah tu bolehlah bagi pada mak ke, kakak ke, bae ke. :p It may not be much, but hey, giveaway is all about the fun right? Hehehe. Jadi, barang-barang yang akan diterima oleh tiga orang pemenang bertuah adalah seperti berikut:


Set 1: Floral Shawl dan buku nota kulit keras Be Brave


Set 2: Floral Shawl dan Envelope Clutch


Set 3: Floral Shawl dan buku nota kulit lembut Pink Polka

Haa nampak menarik kan? Yelah, barang percuma kan, mestilah menarik! Hehehee. Cara-cara untuk anda menyertai giveaway ni mudah je. Cuma ikut langkah-langkah berikut:

1. FOLLOW akaun Instagram @izazi.kl. (kalau nak follow akaun peribadi saya pun boleh juga, cari je @zulfatiizazizulkifli) :p

2. KOMEN pada mana-mana post dalam blog ni dengan menyatakan "Hi Izazi! Saya nak _________" *isi tempat kosong dengan hadiah yang anda nak*.

3. DAH SELESAI! Tunggu je saya balas komen anda nanti ya. 

Haa senang kan? Tak perlu tag sesiapa, tak perlu copy paste apa apa. Eh tapi kalau nak tolong tag atau share pun apa salahnya kan? Hehehe. Btw, pemenang akan dipilih secara rawak. Jangan sedih ye kalau anda tak berjaya untuk giveaway kali ni. Insyaallah, akan ada giveaway yang lebih menarik pada masa akan datang. Oh ya, sesi ni akan berakhir pada 11 Ogos 2016, pukul 12.00 tengah malam. Jadi anda ada lebih kurang satu hari setengah bermula sekarang! Cepat follow dan komen ye! Jaji pun tak sabar nak bagi hadiah ni kat korang. Selamat mencuba!

Thanks for participating!
Love, 
Jaji.

You May Also Like

14 comments

 1. Hai izazi!saya nak floral shawl and envelope clutch..!plsssss~ ������

  ReplyDelete
  Replies
  1. hai Muny Fuad, Congratulations! Please email me your details at zulfati_izazi@yahoo.com!

   Delete
 2. Not to forget...happy birthday in advance to you izazi~ 😘😍

  ReplyDelete
 3. Not to forget...happy birthday in advance to you izazi~ 😘😍

  ReplyDelete
 4. Hai jajiiiii.. happy coming birthday this 12hb.. sama dgn fatin lyana kan.. heeee.. kita nak floral shawl and envelope clutch please..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Princess, congratulations! You will receive a shawl from IzaziKL. PLease email me your details at zulfati_izazi@yahoo.com :)

   Delete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Hai Izazi ! Saya nak floral shawl dan buku nota kulit keras be brave .. Btw happy birthday to you :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Carnia, congratulations! Please email me your details at zulfati_izazi@yahoo.com :)

   Delete
 7. Hi Izazi! Saya nak floral shawl dan buku kulit lembut pink polka kt link tu boleh? 😁😁 and,, Happy Birthday to you izazi,, May Allah bless you πŸ˜‰πŸ˜‰

  ReplyDelete
  Replies
  1. hi Ira, congratulations! Please email me your details at zulfati_izazi@yahoo.com :)

   Delete
 8. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 9. Hai izazi (kak jajiπŸ™ˆπŸ™ˆ) sy nak floral shawl and envelope clutchπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ btw happy birthday in advance kak jaji😘😘😘😘

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Che Ku! Thank you for participating. You will receive a shawl from IzaziKL. Please email me your details at zulfati_izazi@yahoo.com :)

   Delete