Review: Najis Berminyak Lepas Makan Kitsui Royal Lipo Trim??

15 October



I knowww, its been a long time since my last post. Im currently working (my first real full time job, yay!) and Ive been quite busy. Tapi, walaupun dah lama tak menulis kat blog ni, pengunjung blog tetap ramai (takdelah ramai gila tapi okay laa), dan bertambah ramai sebenarnya! Thank you dear readers, I love you.

I love trying new things, and recently Ive tried making YouTube videos! Yay. Dah 2017 baru nak mula buat video YouTube hahaha. Video yang saya nak kongsikan dengan anda kali ni adalah.... tada!!!

Kitsui Royal Lipo Trim


Royal Lipo Trim memang sesuai untuk anda yang suka makannn, terutamanya makanan berminyak dan berlemak. Kalau anda tengok video tu, saya dah pun ceritakan pengalaman saya makan Royal Lipo Trim. Produk ni mampu untuk menurunkan berat badan kalau anda disiplin dalam pemakanan dan senaman. Untuk orang yang senang naik berat badan macam saya ni (tapi susah nak turun), Royal Lipo Trim sangat membantu untuk mengekalkan berat badan walaupun saya makan banyak. 

Merujuk semula tajuk post ni tentang najis berminyak (euww haha). Royal Lipo Trim ni tak buat kita rasa sakit perut ke apa, cuma masa kita buang air tu, najis kita lebih senang keluar dan rasa licin (mungkin disebabkan oleh minyak yang keluar bersama-sama najis tu). Lain orang mungkin lain kesannya, tapi untuk saya, kalau dalam satu hari tu saya dah makan makanan berminyak, malamnya mesti saya akan makan Royal Lipo Trim. Esoknya masa buang air, jeng jenggg, dapat rasa macam minyak yang saya makan semalam tu dah keluar semula haha. Sejauh mana kesannya? Haa, anda kenalah cuba sendiri dulu ye.



Tentang rasa produk ni pula, anda tak perlu risau sebab rasanya sedap! Rasa mangga yang masam masam manis je sebab dalam produk ni terkandung African Mango. Bolehlah nak minum hari-hari kan, tak adalah rasa macam terpaksa je setiap kali nak minum tu hehehe. Untuk maklumat lanjut tentang pengalaman saya makan Royal Lipo Trim, jangan lupa klik video kat atas ni ye. Untuk maklumat lanjut tentang produk Kitsui pula, sila layari www.kitsui.com.my atau lawati Facebook mereka kitsuimy dan Instagram @kitsuimalaysia.

Haa lagi satu maklumat penting! Kepada anda yang dah banyak kali beli produk Kitsui ni, jangan lupa untuk kumpul barcode tu tau. Anda akan dapat satu produk Kitsui PERCUMAAA.


Kalau ada dalam kalangan anda yang dah cuba produk ni, boleh tak kongsikan pengalaman anda dengan saya? Cuma komen je kat bawah ni, atau komen di pautan video YouTube saya. Oh ya, boleh tak kalau saya dengan rendah hati nak minta anda untuk subscribe YouTube Channel saya? Cuma klik je pautan ni, dan lepas tu klik subsribe. Sorry for the low quality video like its still 2012 haha, Im planning to buy a better camera soon. Seronok juga buat video ni sebenarnya kan (walaupun tak ramai yang tengok haha). Its okay, I still had fun making them! Hehe. Thank you for subscribing, and thank you for reading this post. Dont forget to let me know if you have tried consuming Kitsui's produtcts, okay. 

Salam sayang,
Jaji

You Might Also Like

4 comments

  1. mana lagi sesuai utk turunkan berat? lipo trim or fiber loss?? saya tak tahu nak pilih yang mana..

    ReplyDelete
  2. mana lagi sesuai utk turunkan berat? lipo trim or fiber loss?? saya tak tahu nak pilih yang mana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi dear, dua dua sesuai tapi kalau fiber loss tu lagi banyak buang air besar la hehehe

      Delete
  3. Sy baru nk try belly loss fiber ni..x tau pulak ada royal lipo trim..td tgok kat guardian xdeee..huhuhu..kat mana nk beli tuu..mana lagi sesuai eh..dua2 oke ka?

    ReplyDelete