Cara Saya Dapatkan Secawan Tealive pada RM2.50 Sahaja!

05 December


Kalau anda salah seorang follower saya di Instagram dan biasa tengok Instastory saya, mesti anda perasan yang saya selalu sangat minum Tealive haha. Dalam seminggu tu mesti ada sekali, sekurang-kurangnya. 😂 Tealive is my fav bcs I love milk tea (but somehow I don really like teh tarik?? haha) and I love the feeling of chewing some pearls (or sometimes cincau) while sipping my milk tea - its like drinking and eating at the same time hahah. However, my milk tea preference  is ALWAYS "no sugar" or "slight sugar". I never take it on full sugar, its just too sweet for me. My top three favourite drinks from Tealive are their Signature Brown Sugar Pearl Milk Tea (no sugar/slight sugar), Grass Jelly Roasted Milk Tea (no sugar), and Superior Coco (no topping, slight sugar). For me, their milk tea is already tasty enough without additional sugar syrup.

Anyway, what I actually want to share with you is... *drum rolls*

HOW TO GET A CUP OF YOUR FAV TEALIVE FOR ONLY RM2.50!!! 

As you know, the normal medium Tealive cup costs RM6.90 each, and the large cup costs RM7.90. Okay now lets cut to the chase. Just follow these simple steps to get your discounted Tealive!

Step 1: Download the Touch n Go E-wallet App




Step 2: Topup Your E-wallet





Anda boleh pilih mana-mana jumlah seperti yang tertera, dan lepas tu tambah nilai guna online banking macam biasa.

Step 3: Go to any Tealive Outlet and choose your drink!


please ignore my RM3.00 balance hahaa
Masa nak bayar tu, anda hanya perlu klik Pay dan satu barkod akan tertera. Tunjukkan je barkod tu pada juruwang dan mereka akan scan barkod tu, dan lepas tu wang akan ditolak daripada e-wallet anda.


Thats ittt. Semudah 1, 2, 3 (literally). This is one of the best promotion evurrr, thank you Touch n Go and Tealive! Untuk pengetahuan anda, harga RM2.50 tu untuk gelas sederhana, kalau gelas besar harganya RM3.50. Tapi masih jauh lebih murah daripada harga biasa kan. Btw, this offer is valid until this 31st December only so hurry up! Okay dah siap pun tulis blogpost ni, sekarang nak gerak pergi beli Tealive jap haha bye. 👻👻👻



Thanks for reading!
Salam sayang,
Jaji

You Might Also Like

0 comments